Hogy hol és hogyan kezdődött… Ha röviden szeretném összefoglalni, akkor
Budapesten a Kazinczy utca egyik kedves éttermében egy beszélgetős este következményeként
2012. december 22-én szombaton.
Ha bővebben
szeretném kifejteni, akkor az étkezéshez és a gasztronómiához fűződő
viszonyom sokáig érdekes volt, édesanyám gyermekkoromban verseket és
szénhidráttartalmakat tanított nekem, mivel 6 éves korom óta cukorbeteg vagyok.
Az étel számomra hosszú ideig ’csak egy szükséges dolog’ volt. Az élvezetes és szenvedélyes
étkezést párommal fedeztük fel, melyet ma már inzulinpumpámmal remekül tudok
menedzselni.
Varga Anett vagyok a SpiceAngels háromszögének egyik írója. Arra gondoltam, hogy itt a blogon kisüthetnénk valami finomat, én alapvetően a sütésért vagyok felelős. Mert az élet mindig édes, főleg egy szelet cukormentes sütivel. :-)
Varga Anett vagyok a SpiceAngels háromszögének egyik írója. Arra gondoltam, hogy itt a blogon kisüthetnénk valami finomat, én alapvetően a sütésért vagyok felelős. Mert az élet mindig édes, főleg egy szelet cukormentes sütivel. :-)
Az olvasók velünk egészséges köntösben az
angol és magyar gasztrokultúra között utazhatnak virtuálisan angolul és magyarul, hiszen a szerzők
jelenleg Budapesten és Londonban élnek és gasztroblog írással próbálják
megfűszerezni mindennapjaikat.
No comments:
Post a Comment